به گزارش قدس آنلاین، اصغر خوشخو در گفت و گو با ایرنا افزود: امسال ۱۲ هزار هکتار از کشتزارهای این شهرستان زیر کشت خربزه رفت که کمبود منابع آب، افزایش هزینه های تولید و گرایش به سوی کشت محصولات کم آب طلب، سبب کاهش هفت درصدی کشت این محصول در منطقه شد.
وی اظهار داشت: هم اکنون بیش از ۳۵ درصد مزارع خربزه این شهرستان به روش های نوین آبیاری می شود و میانگین برداشت خربزه در مزارع این شهرستان به ۲۰ تن از هر هکتار می رسد.
وی گفت: در سال زراعی جاری بیش از ۱۵ میلیون نشای جالیزی در این شهرستان تولید شد که بیش از ۸۰ درصد آن به کشت محصول خربزه اختصاص داشت.
مدیر جهاد کشاورزی تربت جام افزود: هرسال ۳۵ نفر روز در هر هکتار از مرحله کاشت تا برداشت در این منطقه مشغول کار می شوند.
نظر شما